Natura ne pune la dispozitie zeci, sute, chiar mii de remedii pentru majoritatea afectiunilor de care suferim dar si ingredientele necesare pentru prepararea lor!
          Prin continutul lor bogat in substante nutritive necesare organismului, fructele au o importanta deosebita in alimentatia omului. Ele nu pot fi inlocuite un timp mai indelungat cu nici un alt aliment. In fructe se gasesc: zaharuri, proteine, grasimi, acizi organici, diferite saruri minerale, substante pectice si taninuri, vitamine, enzime, toate in cantitati variabile.
          Apa cristalina de izvor si fructele proaspete sunt secretul pastei naturale fructe din Valea Jiului. Cand le preparam, avem grija ca fructele sa-si pastreze proprietatile naturale si gustul unic astfel incat sa va incantam cu un pasta gustoasa. Aroma unica si textura catifelata a pastei naturale de fructe sunt asigurate de consistenta fructelor folosite, dar si de ritmul de preparare al acestuia: nici prea repede nici prea incet. Folosim cea mai gustoasa si mai carnoasa parte a fructelor pentru a pastra proprietatile naturale si pentru a va oferi un gust unic.
featured
          Vitaminele sunt elemetele care au o importanta deosebita in functionarea a organismului. Lipsa sau insuficienta acestora produc perturbari grave.
maces

Produs traditional

catina

Produs traditional

updates
updates
   Pret promotional: 30 Lei (1 L)
   Cocktail (bomba de vitamine):
    Contine catina, merisoare, paducel, macese,afine negre, zmeura, mure, porumbele in proporti egale ...
    Pentru o polivitaminizare cat mai complecta a organismului puteti beneficia de proprietatiile tuturor produselor noastre, comasate intr-un litru de pasta (cocktail).
    Mod de preparare:
    Ca medicament natural se poate prepara in stare cruda la 1 litru pasta se adauga 1 kg miere poliflora si 20 ml tinctura propolis se va consuma inainte de masa 1-2 lingurite.
     Se poate consuma ca atare (fara miere, propolis).
     Pentru gem (marmelada) se introduce 400 - 700 g zahar pentru un litru pasta, se fierbe aproximativ 30 minute, apoi se introduce fierbinte in borcanele sterilizate.
     Se va pastra la frigider sau se va congela continutul.